Ернестина и Люси се сдавиха

ernestina-shinova

Ернестина Шинова и Люси Иларионов влязоха в открита война. Причината беше фактът, че режисьорът я номинира и я нарече „предател“. Оттогава актрисата вдигна мерника на колегата си.

Първоначално войната беше студена. Ернестина първа заяви неприязънта си към Люси. Заяви, че е злодей. Пред близките си хора в къщата актрисата споделяше огорчението си от режисьора. Ерна се почувства обидена, че Люси я нарече „предател“. Основен отдушник на отрицателните й емоции към режисьора беше Иво Танев. Тв водещият с радост пое битката, тъй като с режисьорът не се харесват.

liusi-ilarionov-2

Ернестина използва като оправдание за злостните си думи към Люси скандалът между него и Моника. Актрисата заяви в лицето му по време на елиминациите преди дни, че не го харесва и е разочарована от него. Люси се извини на актрисата и привидно двамата сключиха примирие, но не за дълго.

Пред Иво Танев, Ернестина Шинова се закани, че няма да допусна Иларионов да стигне до финал и да заеме мястото на някой, който повече го заслужава. Тв водещия с радост прегърна думите й, тъй като с режисьора са в много изострени отношения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *