Енджи Касабие най- после разкри на колко години е! Виж Тук:

Възрастта на диетоложката Енджи Касабие се оказа невероятна енигма, а тя самата няма никакво намерение да я разреши.

Оказа се, че красивата ливанка е с двойно гражданство. Но според едното ЕГН е на 38 години, а по нейни думи – на 30 г. Енджи заяви, че е закръглила третото десетилетие по време на участието си във „Вип Брадър“.

Ливанката се оплаква, че има атака срещу нея в медиите и недоумява защо всички толкова се интересуват от възрастта й. „И на 40 да съм, какво от това“, ядосва се Енджи Касабие. „Не е прилично жена да се пита за годините й“.

Диетоложката е родена в Ливан, но от двегодишна живее в България. Признава, че се чувства повече българска, отколкото ливанка. След като се омъжи преди две години за Рабих ел Зейн, двамата заживяха в Бейрут, заради работата му.

Там обаче не им потръгва. Първо, ги завличат с много пари, когато решили да си купят апартамент. Накрая остават и без парите, и без жилището.

После заради лекарства грешка Енджи губи близначките им в шестия месец.

Затова младото семейство решава да се премести в България. Диетоложката влезе във „Вип Брадър“ именно, за да припомни за себе си, тъй като ще стартира отново бизнеса си със здравословно хранене. Съпругът й Рабих, който е тв водещ в Ливан, вероятно ще помага на баща й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *