Емо Каменов отпадна от Биг Брадър Ол Старс

Емил Каменов отпадна от надпреварата в Биг Брадър Ол Старс часове преди големия финал. Бабаитът от Монтана беше сочен още от началото на шоуто за фаворит, а някои го сочеха за сигурен победител.

emo-kamenov

Каменов заяви след като излезе, че целта му не била да победи. Въпреки това, изглеждаше като един от най- надъханите за първото място. Емо сподели, че неговият фаворит е Китаеца.

Трудно е човек да си представи изобщо как Емо Каменов стигне чак до шесто място. Вулгарният му език, грубото му поведение, агресивните му изблици бяха дълго време подкрепяни от зрителите. Според някои коментатори, Каменов само се правел на простак, но не бил такъв, а това била стратегията му за победа.

emil-kamenov

Най- лошо впечатление направи отношението му към жените в къщата. Бодигардът постоянно говореше мръсотии, щипеше ги, дърпаше ги, опипваше ги, като най- брутален беше към певицата Пламена, която обаче най- малко му се разсърди.

Като положително може да се оцени, че се опитваше да спира на няколко пъти пиянските изцепки на Тодор Славков, докато всички други се забавляваха с пияния внук на Тато и изобщо нямаха намерение да го озаптяват. За известно време Емо дори се наложи като лидер в къщата.

Визитката на Емил Каменов. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/u1Yic1G9pjY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *