Емилия с шокираща изповед за здравето и личния си живот – истината тук:

emiliia

Емилия разкри на какво се дължат излишните й килограми през последните месеци. Фолк дивата призна, че пие антидепресанти. А причината е, че получава паник атаки.

Певицата започнала да получава пристъпите през май месец. Появявали се преди да излезе на сцената. Затова се наложило да отложи доста свои ангажименти. Тогава плъзнаха слухове, че Емилия е бременна. Истината се оказа обаче друга.

Емилия все още пие антидепресанти и ще ги пие поне още месец. Фолк звездата разкрива, че паник атаките й се получават, когато е изложена на силен стрес.

planeta-tv-2

Проблемите, които е имала през годините в личния си живот, също дават отражение. Емилия признава, че любовта й с Коко Динев й е причинявала много стрес. Двата обаче са заедно и се обичат истински, разкрива певицата.

Емилия обаче е категорична, че не може да му прости изневярата с Преслава. Фолк дивата разкрива, че не таи лоши чувства към колежката си и не я обвинява. Дори двете имат нормални отношения към момента. Емилия смята, че вината я носят тя и Коко Динев.

Певицата е в отлични отношения и с бившата съпруга на бизнесмена, Анелия. Емилия призна, че никога няма да станат приятелки, но се разбират много добре

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *