Емилия показа дъщеря си Мира на първия й рожден ден – СНИМКА:

emilia-2

Коко Динев и Емилия отново се събраха, а поводът беше първия рожден ден на дъщеря им Мира. Певицата публикува трогателно послание към малкото си момиченце и показа за първи път как изглежда тя.

Името Мира не беше избрано случайно от фолк дивата. Тя се надяваше, че второто им дете с Коко Динев най- после ще ги направи щастливо семейство и ще ги сплоти. И така изглеждаше през първите два- три месеца след раждането й. Емилия не спираше да хвали бизнесмена – колко се е успокоил, колко е улегнал.

Няколко месеца по- късно обаче, се оказа, че двамата са се разделили. Емилия за първи път призна, че с Коко Динев изобщо не се разбират и вече не се надява, че ще бъдат щастливи заедно. Тя разкри, че непрекъснато се карат и въпреки че се обичат, не могат да продължат живота си заедно.

Коко Динев й остави апартамента в София, за да живеят заедно с децата и всеки месец им плаща солидна издръжка, за да не им липсва нищо. Емилия призна, че той е много добър баща и се грижи децата им да са подсигурени финансово. Тя също не се е спряла, а работи на пълни обороти.

Освен сина им Иван и дъщеря им Мира обаче, вече нищо не свързва фолк певицата и бизнесмена. Тя не крие, че вече има нов мъж в живота си и се чувства много щастлива с него. Въпреки че не иска да разкрие кой е той, положителната промяна във външността й е очевидна. Набързо свали качените килограми по време на бременността и изведнъж се разхубави.

Коко Динев пък също не си губи времето и заби поредната млада певачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *