Емилия оплю колежки

Емилия сe старае да страни от интригите в бранша
Емилия сe старае да страни от интригите в бранша

Зли вещици е събрал във фирмата си „Пайнер“ уважаваният инж. Митко Димитров – с такова впечатление може да остане човек, ако изгледа запис, от последната тв изява на Емилия. Жената на Коко Динев разкри, че колежките й постоянно си въртят номера една на друга, а най-страшно ставало положението преди раздаването на вътрешноведомствените награди или, както още им викат, призовете на телевизия „Планета“. Всяка по-засукана пайнерка драпала към статуетката „Певица на годината“ и в дните и седмиците до церемонията подливала вода на поразия. В този период се задействали не само интриги, но и вещерски реквизит и техники.

Емилия„Кой заслужава награда?! Кой какви мръсотийки е правил?! Кой каква отрова е мешал?! Никога не съм се настървявала за „Певица на годината“, но ако бяха всички като мен, кой щеше да вземе приза?!“, сподели Емилия. Тя е изключително възмутена, задето нейни колежки са получили титлата с настървение и подли номера, спретнати на конкурентките.

За да не остави грешно впечатление, звездата от Гълъбово три пъти повтори, че не визира баджаначката си Анелия, която според нея напълно заслужавала да грабне наградата миналата година. „Тя много се постара, пееща певица е“, обясни Емилия. И допълни, че симпатизира на бившата жена на мъжа си още от времето, по което работеше в тандем с продуцента Токича.

Половинката на Коко Динев е на мнение, че и Галена е печелила заслужено титлата „Певица на годината“. Като нищо щяла да я вземе и сега.

„Тя е много сладка, готина, добронамерена и спокойна. Аз обичам спокойни хора, защото и аз съм такава“, обясни Емилия в телевизионното студио.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/jgLlITeodw0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *