Емилия натри носа на Коко Динев! Похвали се с нов мъж! Виж Тук:

Емилия изобщо не страда от раздялата с Коко Динев, а дори я отчита като положителна промяна в живота си.

На тези мисли навежда скорошен пост на фолк певицата във фейсбук, който гласи следното: „Когато грешните хора напуснат живота ти, започват да се случват правилните неща“.

Емилия буквално се прероди, след като се раздели бизнесмена. От отчаяна съпруга на антидепресанти, сега е щастлива жена, която отново се радва на живота.

Певицата призна, че за 10 години съвместен живот с Динев, двамата така и не намерили баланса помежду си. Ежедневните скандали не секнали. А за капак, бизнесменът сегиз- тогиз кръшвал с чуждо.

Най- накрая разбрали, че не са един за друг и всеки поел в различна посока. Разбира се, двамата се грижат заедно за децата си, но са решили да си търсят щастието поотделно, с друга половинка.

А Емилия май вече я е намерила. От известно време се говори, че фолк певицата има нов мъж в живота си, който обаче засега няма намерение за показва. Но ако се съди от публикациите й в социалните мрежи напоследък, тя звучи като влюбена ученичка: „Тръгваме ли? Тръгваме! Но ти дори не попита къде. Все ми е едно, важното е, че съм с теб“.

Фолк певицата видимо разцъфна и на бърза ръка свали килограмите, които й бяха останали след бременността. А подобна промяна във външния вид, най- често се дължи на нова любов. Ето какво пише в друг свой пост фолк дивата: „Когато си щастлива и влюбена, когато имаш деца, тогава вероятно си красива“.

Коко Динев също му е отпуснал края. Но най- после се завърна официално към бохемския си начин на живот. Вече няма жена, която да му се кара къде и с кого ходи. А кандидатки да се настанят във овакантеното от Емилия място в леглото му – бол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *