Емануела се разведе

Емануела
Емануела

Емануела се върна официално в отбора на момите, след като в понеделник приключи бракуването си с бизнесмена Никола Стоянов, научихме от приближени. Чалга дивата и вече бившият й съпруг се събраха за последно в една от залите на Софийския районен съд, за да получат документите си, че вече не са семейство.

Емануела и Никола Стоянов
Емануела и Никола Стоянов

Емануела подаде молба за развод в края на ктомври, но поради служебни причини делото бе веднъж отложено. В понеделник заранта обаче това не се случи отново и доскорошните съпрузи се явиха пред съдийката. Тя пък разтрогна брака им по взаимно съгласие и без претенции един към друг.

По време на заседанието, продължило не повече от 15-тина минути, Емануела и Никола се държали като айсберги един към друг, даже не се погледнали в очите. „Тя изглеждаше по-разстроена, сигурно защото и с този мъж нямаше късмет. А пък Никола беше доста припрян и нервен, май нямаше търпение да се разведе“, твърдят запознати из коридорите на къщата на Темида.

Според запознати мъжът на певицата се наслаждавал на ергенския живот още преди развода им и вече си имал нова връзка. Чу се, че забил неуспялата миска Звезделина Иванова.

Семейството се разпадна в началото на есента, когато Емануела се изнесе от апартамента на Никола и времемно се установи в този на майка си. По-късно звездата на „Ара“ призна в интервю, че ще се развежда, понеже не успяла да преглътне изневяра на половинката ой.

„Искам мъж, който да не ме лъже, това е много важно за мен. Никола ми изневери поне с 3 момичета. Е, да, евтини са, грозноватички, долнопробни са, на ниво „крайпътни прост*тутки за 10 лева“, но все пак е изневяра, нали?!“, обвини тя неверния си мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/eVAJIlMnBH0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *