Емануела също бясна на продуцента си Виктор Касъмов – ето защо:

emanuela-1

Емануела също изригна срещу продуцента си от Ара- Виктор Касъмов. Певицата, която вече активно ходи по участия, след като роди второто си дете, чака шефовете да благоволят да й дадат песен. Въпреки че е най- голямата звезда във фирмата, наред с Алисия, отношението към Емануела не е същото, както към бившата половинка на Ники Михайлов.

В страницата си във фейсбук наскоро родилата певица коментира, че всички я питат кога ще издаде нова песен, но и самата тя не знае. Причината е, че продуцентът й Виктор Касъмов отказва да отговори на този въпрос.

С изявлението на Емануела става ясно, че проблемите в Ара са много сериозни. След като най- известната певица от фирмата се оплаква от продуцента си, какво остава за останалите.

alisiq-rabota

Първа от некоректно отношение се оплака Джина Стоева, след като нейна песен била умишлено саботирана от Касъмов, за да излезе първо клип на Алисия. И двете певици записаха дует с Тони Стораро. И макар видеото на Джина да беше планирано за по- рано, от Ара попречиха да излезе, за да пуснат първо това на Алисия.

След скандала, Касъмов зае страната на по- голямата звезда, което обиди Джина Стоева и тя обяви, че напуска фирмата. Най- близката й приятелка Ивена заяви, че също се маха, след като още преди година се оплака от същия проблем.

Засега не е ясно дали и Емануела ще последва колежките си. Алисия пък все още не коментира скандала, въпреки че името й е пряко замесено. Факт е обаче, че самото тя се ползва с по- специални привилегии от страна на продуцента Виктор Касъмов. Започват да се прокрадват дори мнения, че отношенията им са повече от професионални.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *