Емануела съсече Цуни! Ето какво разкри за отворкото от Тръстеник:

emanuela

Емануела открито демонстрира, че не може да понася плейбоя Цуни. В студиото на „Вип Брадър“, където се изявява коментатор, певицата разкри поредната порция шокиращи разкритие за вип- фермера.

Фолк дивата разкри как с колежката й Преслава се видели в чудо как да се отърват от Цуни, който неистово се опитвал да влезе в компанията им. Емануела заяви, че той постоянно им се натрапвал и всячески опитвал да си направи снимка или с нея, или с Преслава. Дори веднъж се натресъл без покана на ваканция в Дубай, на която двете фолк диви били с най- близкото си обкръжение. Оттогава върлуват и клюките, че имал нещо с Преслава. А всъщност тя го отрязала категорично, разкри Емануела.

Пред тях парадирал, че бил много богат и известен. Но опитът му да ги впечатли, ударил на камък. Затова двете с Преслава го отсвирили от приятелския си кръг.

Цуни знае за Алекс

Емануела разкри още, че Цуни бил от мъжете, които използват известните жени, за да трупат слава на техен гръб. Това в къщата се видя много ясно. Както разправяше, че Преслава му се натискала и постоянно му звъняла, така се хвалеше също, че излизал с Алекс Богданска.

След като моделката поиска да изяснят въпроса веднъж завинаги пред гаджето й Дани Петканов, фермерът даде назад и отрече да са излизали на среща. После обаче, зад гърба й, продължи да разправя, че се виждал с нея. Включително и пред Ники Кънчев.

Докато беше в къщата, Цуни най- много пърхаше около фолк певицата Мария с неприкритата надежда да й завърти главата. Дори една сутрин я изненада със закуска. Но кака Мара веднага си направи устата да спонсорира неин клип и го попита дали има реално нещо, или всичко било на фирмата на баща му. Цуни си призна, че няма никаква собственост и всичко се води на семейното предприятие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *