Емануела разцепи Димитър Динев във фейсбук

emanuela-5

Емануела накова отново Димитър Динев във фейсбук. Фолк звездата отправи недвусмислено послание към бащата на второто си дете, за да му се „извини“.

Певицата изразява съжалението си, че е била лоша към „някои хора“, тъй като трябвало да бъде много по- зла. Няма никакво съмнение, че Емануела има предвид доскорошната си половинка и баща на малкия й син – Димитър Динев.

emanuela-mitko

Фолк звездата и милионерският наследник се разделиха преди близо месец. А причина за разрива в отношенията им се оказа желанието на Динев да продължи да си живее като ерген, въпреки че вече е баща.

27- годишният син на Динко Динев не искал да поеме никаква отговорност към новороденото си дете, а все гледал да излиза с авери и да се весели по кръчмите. В същото време Емануела пътувала постоянно между София и Свети Влас. В един момент обаче Митко Динев категорично й заявил, че иска да се разделят. Така певицата се оказа сама с 11- месечния си син. Опора на Емануела е големият й син Христо, който е на 15 години. Певицата не веднъж го е хвалела, че е много кротък и много й помага.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *