Емануела разкри Истината за Аферата в Тоалетната с Христо Живков – Виж Тук:

emanuela-hristo-1

Емануела най- после разкри какво се случи между нея и Христо Живков в тоалетната.

Двамата се напиха жестоко с шотове текила, но актьорът очевидно беше по- пияният. С олюляваща се стъпка Христо отиде в тоалетната, а фолк дивата го последва. Емануела се пъхна доста трудно в помещението, защото актьорът се бил проснал на пода и затискал вратата с крака.

Певицата разкри, че Живков повърнал върху нея. А след това и двамата се строполили на пода. Като се изправила, не спяла да излезе, защото Христо затискал вратата с краката си, заради начина, по който лежал на пода.

emanuela-hristo

Оказа се, че не е имало абсолютно никакви интимни ласки помежду им. А задаваните звуци, които се чуваха отвън, всъщност са били от гадене и търкаляне по пода.

Емануела обаче зави, че няма намерение да се извинява на Ицо, заради алкохолното си отмъщение. Фолк дивата заяви, че понесла прекалено много обиди от него и затова си заслужил урока, който му дала.

Христо Живков пък обвини певицата, че е злоупотребила с него. Актьорът призна, че малко се надценил с пиенето, но не очаквал фолк певицата така да се възползва от ситуацията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *