Емануела покани бивша на Динко Динев в новия си клип! Ето как двете се заканиха на милионерската фамилия – ВИДЕО:

emanuela-maria-1

Изненадваща гост- звезда партнира на Емануела в новото й видео „Незабравима“. Фолк дивата е поканила плеймейтката Мария Цветкова – бивша половинка на олигарха Динко Динев и майка на шестото му дете.

Провокацията към клана Диневи е очевидна, но това не е изненада, тъй като фолк певицата открито им обяви война.

Във финалните сцени на видеото, двете красавици грабват автомати и започват да стрелят. А кого си представят за мишена, можем да се досетим.

emanuela-maria

Емануела и Димитър Динев, най- големият син на Динко Динев, в момента се съдят за родителски права над общото им дете. На първа инстанция, те бяха присъдени на певицата. После обаче, Динев- младши ги оспори и подаде иск в съда срещу Емануела. Милионерският синковец иска от фолк дивата издръжка за детето им в размер на 95 лева.

Певицата разкри обаче, че основният виновник за краха на връзката й с Димитър, е неговият баща Динко Динев. Олигархът настройвал сина си срещу Емануела и общото им дете. Постоянно подстрекавал наследника си да зареже певицата, като го „успокоявал“, че ще й вземе сина.

За да притисне Димитър, както трябва, Динко Динев го оставил без пари и без лъскави коли. Накрая планът му проработил. Синът му изоставил Емануела и детето им, за да продължи да се радва на всички привилегии, гарантирани от принадлежността към клана Диневи.

Мария Цветкова и Динко Динев
Мария Цветкова и Динко Динев

Мария Цветкова, която партнира на певицата в „Незабравима“, също е „сърбала попарата“ на влиятелната морска фамилия. Красивата моделка спечели „Мис Плеймейт“ и не след дълго забременя от Динко Динев. Тя го дари с шестото му дете, но идилията на двойката не продължи дълго

Скоро след раждането на бебето им, Динев- старши разкара моделката и невръстното им дете от палата си в Свети Влас.

Настани ги в апартамент в София на една от фирмите му. А за издръжка на общото им дете, подхвърляше на Мария по 1000 лева на месец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *