Емануела навири дупе в дантелени панталонки и подлуди мъжете в нета! СНИМКА:

emanuela

Изкусителното дупе на Емануела възрадва отново мъжете в социалните мрежи. Певицата го навири за снимка, докато си вечеряше в приятелска компания.

Облеклото на Емануела обаче е не по- малко предизвикателно от сластната й поза. Певачката се е издокарала с прозрачен къс гащеризон, под който бельото й прозира. От обстановката е доста нетипична за еротичните й снимки. Вижда се, че певицата вечеря в заведение с компания. А за кого се е пипнала с толкова еротичен тоалет, засега остава загадка.

Фолкаджийката придружи провокативния кадър на задните си части със следния текст, типично в неин стил: „И Бог даде на жената ум. А Дявола се усмихна и я украси с…. И сега гледам на мъжете сеира“.

Емануела шашна всички с миналогодишното си участие във „Вип Брадър“. Тя се показа като фатална жена, която знае как да завърти главата на един мъж. А ако я предизвика, да го подреди така, че да я запомни за цял живот.

Актьорът Христо Живков със сигурност никога няма да забрави краткото си съжителство под един покрив с нея. След като многократно се опитваше да я унижава и да й се подиграва, фолк дивата буквално го разката. Напи го брутално с текила и той видимо поддаде на чара й. А след като отиде в тоалетната да повръща, се навря при него и симулира интимен контакт.

Към момента Емануела официално няма гадже. След драматичната си раздяла преди година с Димитър Динев, фолк дивата не е подхващала сериозна връзка. Певицата до последно се надяваше, че ще се събере с милионерския наследник, от когото има син. Тя имаше няколко краткотрайни афери с неизвестни мъже, но нищо повече.

Въпреки любовните разочарования, фолкаджийката продължава да търси половинката си. Дори възнамерява да роди още едно дете, ако срещне подходящия мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *