Емануела – майка за пример: Снимки:

emanuela-miti-3

В една много различна светлина изловиха папараци фолк звездата Емануела. Темпераментната изпълнителка беше снимана по време на разходка в парка с малкия си син Димитър.

Въпреки натоварения си график, певицата отдели целия следобед на детето, за да го разхожда в парка.

Емануела беше тръгнала по анцуг, съвсем неглиже, без капка грим. Но едва ли я е интересувало как изглежда, тъй като вниманието й беше погълнато изцяло от сина й.

emanuela-miti-2

Певицата е снимана, докато забавлява малкия Мити на въртележките в Южния парк. Няколкото кадъра направо разтопиха феновете на Емануела. А дамската аудитория дружно я обяви за перфектна майка.

Емануела се зарече, че след любовното си разочарование с Димитър Динев, няма да се занимава дълго време с мъже. Певицата заяви, че кариерата и децата са й приоритет и повече не желае да си губи времето с безполезни връзки.

emanuela-miti-1

Емануела има и по- голям син – Христо, който вече е тийнейджър. Момчето помолило майка си дори да не говори за него в интервютата си, тъй като няма никакво желание да става обект на медиен интерес. Единственото, която Емануела е разкривала за него е, че много му върви ученето и иска да следва в чужбина.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *