Емануела кръсти сина си, но бащата Димитър Динев Не се Появи! УНИКАЛНИ СНИМКИ:

emanuela-sin-3

Емануела разкри, че е кръстила сина си Димитър на именния му ден – 26 октомври. Ритуалът е бил извършен в манастира „Свети Мина“ край София.

Религиозната церемония е била заснета от екип на телевизия „Планета“ и ще бъде излъчена в предаването „Бащино огнище“.

Кръщенето на малкия Мити се е състояло по време на престоя на Емануела във Вип Брадър. Фолк дивата се ползваше с много привилегии по отношение на излизането от къщата, основно заради нощните й участия. Но кръщенето на сина й определено е много уважителна причина.

emanuela-sin-44

Певицата държала малкия Мити да стане християнин точно на Димитровден. Въпреки че още няма две години, малчуганът бил много кротък по време на церемонията. Дори не се разплакал.

На ритуала присъствали само най- близките на Емануела. Тъжното обаче е, че бащата Димитър Динев не се появил на този толкова важен празник за сина си.

Малкият Мити ще навърши две години на 11 януари. Оттогава обаче майка му и баща му са разделени. Емануела го отглежда сама, а Димитър ни проявява особен интерес към наследника си. Певицата не веднъж го е обвинявала, че е баща само в биологичния смисъл на думата.

Емануела призна, че след като родила, Димитър я изоставил и трябвало веднага да се върне на работа. Върнала се на сцената по- малко от два месеца след раждането, защото нямала никакви пари, с които да издържа децата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *