Емануела клъцна мъжествеността на Цуни! Ето как го нареди:

emanuela

Фолк дивата Емануела разби на пух и прах митовете за любовния живот на вип ергена в къщата Цветелин Маринов- Цуни.

Устата певица, която е коментатор в живото студио на „Вип Брадър“, разказа доста любопитни факти за похожденията на фермера. Тя разкри, че всички фолк певици умишлено избягвали Цуни. А причината била, че е навлек и само се чудел за коя да се залепи, за да си прави пиар.

Емануела заяви, че на всички дами в бранша е ясно, че набеденият бизнесмен търси лесна слава на техен гръб. В къщата той не спря да се фука, че бил близък приятел на Преслава. Тя постоянно му звъняла, за да го кани на кафе. Но между тях нищо не станало, защото той не предприел решителни действия в правилния момент. Иначе Преслава му била много навита, хвали се Цуни.

tsuni-2

„Преслава го отряза като кисела краставичка“, категорично заяви Емануела в студиото. Тя също присъствала на екскурзията в Дубай, от която тръгнаха слуховете за връзката на Преслава и Цуни. Но Емануела разкри, че фермерът всъщност се натресъл на пътешествието. Той цъфнал там без покана, но колкото и да го избягвала, добричлийката попаднала на няколко пъти в кадър с него. А Цуни се постарал снимките да обиколят всички медии, за да му тръгне славата, че е забил фолк певица № 1.

Оказа се също, че плейбоят сериозно е закъсал с финансите. Той призна, че НАП разследвал семейната им фирма и им наложил тежки глоби, заради които, стандартът му на живот сериозно се понижил. Дори приятелката му го зарязала.

Явно Цуни е влязъл в къщата, за да напълни отново банковата си сметка и да има пари за чалготеките. А и да си хване ново гадже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *