Емануела извади „кирливите ризи“ на клана Диневи! Виж Тук Шокиращата й Изповед:

emanuela

Емануела разкри смразяващи подробности от драматичната си любов с бащата на второто си дете Димитър Динев.

Фолк дивата разкри, че е била подложена от милионерския наследник на физически и психически тормоз по време на бременността си. При един от скандалите им даже, той започнал да блъска бременната певица в шкафовете в дома им.

След като певицата забременява, Димитър Динев отива да живее заедно с нея в дома й. Баща му, морският олигарх Динко Динев, го гони от фамилията и му спира парите. Липсата на финанси вади от релси милионерското синче.

Тогава започва и тормоза за бременната Емануела. Певицата разкрива, че след като зачева, Димитър коренно се променя. А основната причина е, че баща му Динко Динев му оказва натиск да зареже бременната фолк дива. Олигархът успокоява наследника си, че ще успее да вземе детето от Емануела.

Динев- младши зарязал певицата и детето си заради скъпи коли и пари
Динев- младши зарязал певицата и детето си заради скъпи коли и пари

Динев се озлобява срещу фолк дивата и започва да я тормози психически, а често и физически. Постоянно й вдигал скандали, че е останал без пари. Обиждал я, че е грозна, глупава, че нищо не става от нея.

Тормозът, разбира се, влияел негативно върху бременността на Емануела. Често получава контракции заради стреса. Освен това, певицата по време на цялата бременност работела по заведенията, за да издържа и себе си, и големия си син, както и милионера Димитър Динев, който останал без пари.

Емануела призна, че никога не е виждала Динко Динев. Олигархът не дал и една стотинка на първородното си внуче. Единственото братът на Димитър помагал от време на време на фолк дивата, като дори платил раждането й.

Към днешна дата, Емануела се разкайва, че се влюбила в милионерското синче. Признава, че той е голямата й любов. Не й пукало, че останал без пари – само искала да бъдат заедно и да отглеждат детето си. Баща му обаче успял да го изкуши с обещания за скъпи коли и много пари. Затова накрая Димитър клекнал и приел волята на родителя си, а именно – да зареже Емануела и сина си.

Фолкаджийката с изумрудените очи разкрива, че в момента няма гадже и е сама.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *