Емануела хвана златната рибка! Ето Колко Милиона наследява Борислав Комсийски от баща си!

emanuela-bobi

Внушително е богатството на ерген номер едно Борислав Комсийски.

Баща му, Христо Комсийски, е собственик на една от най- големите и влиятелни строителни фирми у нас – „Пътстрой“. Компанията е сред лидерите в строенето на пътища, мостове и магистрали у нас.

Богатството на бащата на Борислав се изчислява на близо 100 млн. лева. В последно време обаче фирмата беше разследвана за злоупотреба с еврофондове.

borislav-komsiiski-1

Майката на Борислав също е доста влиятелна персона. Тя е управата на ХЕИ – Пловдив. Говори се, че е близка с повечето фармацевтични босове у нас, тъй като е силна фигура в дирекция „Медицински дейности“, която отговаря за здравния контрол и контрола на медицинските дейности.

Родителите на Борислав са разведени от доста време. И двамата обаче са в шок от новата си кандидат- снаха Емануела. Говореше се, че фолк дивата и Боби са имали връзка извън къщата, но засега не става ясно дали тези твърдения са верни.

Със сигурност обаче, певицата няма да се задоволи само с тайната мисия, а ще направи опити да прилапа Комсийски и милионите му. Емануела не крие, че обича богати мъже. Въпреки че с Димитър Динев сериозно си изпати. Наследникът на босовете на Свети Влас се оказа без пукната пара. Певицата трябвало да го издържа, защото баща му не искал да му дава пари, заради връзката му с фолкаджийката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *