Емануела гушва тлъста сума след имотна сделка – Виж Тук:

emanuela-1

Невероятен бизнес нюх прояви фолк дивата Емануела. Оказва се, че певицата ще продаде апартамента си в „Бояна“ с колосална печалба отгоре.

Емануела купила жилището преди пет години на цена от 137 000 лева. Преди месец фолкаджийката го обяви за продан, като му търси 157 000 евро. Така излиза, че певицата се спечели близо 170 000 лева от сделката.

Разбира се, ако успее да го продаде за сумата, която му иска.

Емануела вече си е купила нов, много по- голям апартамент, в близост до Южния парк. А с парите от продажбата на жилището в Бояна, фолк дивата се надява да купи поне още един апартамент.

Емануела очаква финансов удар от продажбата на апартамента си

Амбицията на Емануела е да осигури всеки от двамата си сина с по едно жилище. Голямото й дете скоро ще завърши гимназия и най- вероятно ще поиска да живее отделно. За малкия син на певицата все още има време – Димитър- младши е само на две годинки, така че Емануела има достатъчно време, за да събере пари и за него.

Певицата си знае, че не може да разчита на бащите на децата си, тъй като те никога не са помагали кой знае как финансово. Да не говорим, че бащата на малкия й син, Димитър Динев, я съди за… издръжка! Милионерският наследник претендира майката на детето му да му брои всеки месец по 100 лева, за да може той да се грижи за малчугана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *