Елена Петрова трупа килца от стрес! Eто защо остана без пари:

Елена Петрова1Една от най-красивите наши  актриси – Елена Петрова, не прилича на себе си.

Тя буквално е станала неузнаваема! Напълняла е поне с десетина килограми, като изтънчената й фигура е загубила предишната си грация. Красивото й лице пък е подпухнало и няма следа от предишната му миловидност.

В най-големите жеги актрисата беше засечена от папараци на пазар в родна дрогерия. Купи си най-необходимото, но с носталгия разглеждала по-скъпите марки. Въпреки горещината, Елена била облечена с черна торбеста рокля, а на всички дами е ясно, че ако искаш да скриеш някое килце, то трябва да избереш черния цвят, тъй като той прикрива и те прави по-слаба.

Елена е в творческа и финансова дупка. Тя взе приличен хонорар от „Ние, нашите и вашите“, но филмът се оказа провал и засега продуцентите на намират пари да снимат продължението му. Петрова има няколко роли в театъра и се ослушва за нов хитов сериал, но такъв на хоризонта не се задава.

elena-petrova-4

В същото време заради аферата й с Кирил Ефремов, която лъсна по сайтовете, бившият й мъж   – милионерът Аристотелис Фотилас, е спрял да й дава пари. След развода с бащата на децата си, бюджетът на актрисата силно изтънял. В момента близнаците са при нея и тя трябва да осигури средствата за издръжката им.

Преди месеци се наложи да продаде второто си жилище, тъй като нямаше пари да плаща ипотеката му.

Фотилас развързвал кесията, но само когато знаел, че бившата му е сама и не е в прегръдките на друг мъж. Завърже ли тя някоя нова любовна афера, кранчето спира.

Сега Петрова е във финансова дупка и упорито си търси работа. Тя се опитвала да обясни на бившия си, че между нея и Кирил Ефремов няма нищо, но той не й  вдигал телефона.

Раздялата им беше бурна заради любовта между Елена и режисьора Мартин Макариев, която продължи близо две години. Когато красавицата заговорила за брак и деца, Мартин леко се отдръпнал, а накрая си събрал багажа и я напуснал.

За капак, тръгна с колежката й Луиза Григорова и двамата скоро вдигнаха сватба. А Елена остана без съпруг, без пари и без роли. Това й докара сериозен стрес и в момента тя буквално не прилича на себе си, но се държи заради децата, твърдят нейни колеги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *