Елен Колева се събра с милионера Александър Найденов

Елен Колева и Александър Найденов се крият като ученици от папараците
Елен Колева и Александър Найденов се крият като ученици от папараците

Актрисата Елен Колева се е върнала в обятията на милионера Александър Найденов, разкриха близки на двойката. Случайни минувачи също ги засичали на няколко пъти, докато се разхождали хванати за ръка в столичен мол. Двамата избягвали да се появяват заедно на светски партита, тъй като още не били готови да оповестят официално, че са се събрали.

В телевизионните им изяви и интервютата, които дават напоследък, също може да се открие видимо затопляне на отношенията им. Елен яростно отрича всеки слух, появил се в медиите, за нов мъж в леглото й. Наскоро тя призна, че с Александър поддържат „добри и нормални отношения“ и че двамата са си простили отдавна неприятните сцени и скандали от миналото. Звездата от „Шивачки“ дори призна, че не е обичала друг така, както Александър.

Елен Колева Александър НайденовВ няколко свои интервюта бизнесменът също намекна, че раздялата им не е окончателна. „Кой ви каза, че сме се разделили?“, сряза той водещите на „Преди обед“, които се опитаха да изяснят семейния му статус. Найденов изненадващо заяви, че вече е един „поумнял и прогледнал Отело“, което само затвърди подозренията, че с Елен отново поддържат нещо повече от приятелски отношения. Двамата явно са успели да оставят в миналото грандиозния медиен скандал, с който се разделиха през 2012 г.

Тогава Александър Найденов обяви, че двамата са скъсали, защото актрисата му е изневерявала. Последва размяна на взаимни обвинения и нападки и серия от интервюта в медиите. След раздялата Елен изпадна в тежка депресия и дори изчезна за няколко месеца от публичното пространство. Близки на актрисата и безнесмена обаче издават, че двамата в крайна сметка са си простили тежките думи и са решили да дадат втори шанс на връзката си.

Това обяснява и блаженството, в което Елен е потънала. Наблюдателни репортери забелязаха, че актрисата е напълняла, и побързаха да обявят, че е бременна. Тя обаче отрече да очаква дете, а заяви, че просто е качила няколко килограма, тъй като най-после се чувствала щастлива и спокойна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/aEg5F5Acj0A

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Елен Колева се събра с милионера Александър Найденов"

  1. кол   21.03.2014 at 10:37

    Дядо и внучка!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *