Елен Колева с Шокираща Изповед за връзката си с Калин Терзийски! Виж Тук:

elen-koleva-terziiski-1

Калин Терзийски и Елен Колева най- после проговориха публично за отношенията си. Бившата двойка коментира във „Фермата“ връзката си и защо са се разделили.

Инициатор на раздялата бил писателят, който не понасял ревността на Елен Колева. След като разбрал, че тя му проверявала телефона и фейсбук профила, решил да сложи край. Но актрисата признава, че имала сериозни основания да го прави.

Двамата се запознали, след като Колева го издирила във фейсбук и го помолила да й помогне за първата й стихосбирка. Любовта им пламнала мигновено. Елен разкри, че връзката им продължила цяла година.

elen-koleva-terziiski-3

Още в началото обаче, Терзийски се върнал към стария си порок – алкохола. Актрисата започнала да изпитва жестоко чувство за вина. Елен признава, че след като започнал отново да пие, ценностната му система се сринала.

Терзийски й обяснявал, че няма как да не спи с други жени, въпреки връзката си с нея. Писателят й заявил, че ако не им обърне подобаващо внимание, щели да се самоубият. Терзийски разяснил на Елен, че харесва хубавите жени и ако иска да са заедно, трябва да свикне.

Актрисата признава, че буквално се поболяла от любов заради писателя. Но не съжалява за силните чувства, които изпитвала към него.

Елен Колева и Терзийски се разделили няколко месеца преди влизането си във „Фермата“. Актрисата вече е сигурна, че никога няма да бъдат отново заедно и че определено никога няма да се омъжи за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *