Елен Колева: Аз напуснах Александър, следеше ме с детективи!

elen-koleva-aktrisa

Пълен шок изживя Елен Колева, след като бившият й възлюбен Александър Найденов за втори път я унижи със серия от публикации из медиите. Актрисата побърза да му върне ключовете от тузарския апартамент в квартал „Павлово“, който бизнесменът й подарил преди повече от година.

Елен Колева остана като попарена от обвиненията на Сашо Майонезата, че му изневерява, при това с повече от един мъж. Красавицата разкри, че всъщност Найденов не я гонил, а сама го напуснала, след като открила, че той й подслушва телефона и я следи. Милионерът сам призна в шокиращото си интервю, че я държал изкъсо, заради предишни нейни провинения.

elen-koleva

„Изневерите“, за които говори Сашо Майонезата, всъщност нямат нищо общо с плътските удоволствия. Актрисата разказа, че когато бившият й я питал какво мисли за някой свой колега от мъжки пол, а тя каже, например, че й е симпатичен, следвали потресаващи сцени на ревност.

Милионерът разказа, че по- важна била „моралната“ изневяра, нарече бившата си любима „к*рва“ и я обвини, че се срещала с други мъже, основно нейни колеги от актьорската гилдия. Сред заподозрените е и Иво Аръков, за когото имаше слухове, че топли кревата на Елен, след като Майонезата я заряза първия път.

Елен  Колева е категорична, че никога няма да прости на Найденов и никога повече не иска да го вижда. Бизнесменът пък  намекна, че ще задейства контактите си в Народния театър, за да изгонят бившата му от трупата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Елен Колева: Аз напуснах Александър, следеше ме с детективи!"

  1. Анелия Петева   02.09.2014 at 10:54

    Нищо чудно, че ще го напусне! Погледнете го на снимката на какво прилича този господин! Толкова мазен поглед има.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *