Драма в БТВ! Венелин Петков и Николета Маданска скъсаха!

venelin-petkov-madanska

Непрекъснати скандали тресат в последно време връзката на Венелин Петков и Николета Маданска. Дори към момента двамата са се разделили временно, за да решат дали имат общо бъдеще.

Водещата на спортната емисия по БТВ посрещна рождения си ден на 1 юли само с приятели. А след това отпрашила да почивка отново без Венелин Петков.

Причината за влошените отношения на двойката били честите и бурни изблици на ревност от страна на Маданска. Тя треперела някоя от младите и амбициозни репортерки на БТВ да не завърти главата на гаджето й, който им е шеф и да я измести от сърцето му.

nikoleta-madanska

Но както е тръгнало, май сама ще го тласне в обятията на друга, шушукат в БТВ. Красавицата толкова често му вдигала скандали, че накрая той решил, че е по- добре временно да се разделят, за да видят какво ще правят по- нататък.

В телевизията не е тайна, че Венелин Петков все още обича Николета и иска да бъде с нея. Но ако тя не направила някои отстъпки и не се успокояла, щяла да изпусне най- желаната партия в БТВ.

Петков и Маданска живеят заедно от около година. Идилията помежду им обаче бързо започнала да се помрачава заради сприхавия характер на спортната репортерка. Макар че той е доста спокоен, и на него започнало да му додява от разправии. Маданска трудно се контролирала и съжителството им станало много трудно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *