Драма! Съдбата удари Венета Райкова по най- скъпото! Ето какво я сполетя:

Венета Райкова разкри сензационно, че се развежда със съпруга си Тихомир Георгиев. Тв водещата написа статус в социалните мрежи, за да сподели за драматичната им раздяла след 13 години брачен живот.

Тя е категорична, че няма замесени трети лица, а с Тишо си остават приятели. Но и двамата няма да дават никакви интервюта по случая.

Това обаче далеч не е първия катаклизъм в брака на Венета Райкова и ресторантьора Тихомир. Още в началото на съвместния им живот, двамата са на крачка от раздяла. Стигнало се дотам, че Тишо дори подал молба за развод, след което заминал за Куба с приятели. Но Венета успяла да си го върне, след като се прибрал от ваканцията си.

Водещата на „Папараци“ често е казвала, че всеки месец с Тихомир уж се развеждат. Но после всичко отново се нареждало.

Затова и този път много от приятелите й във фейсбук предположиха, че отново са в бурен период от брака си. Но фактът, че Венета Райкова го съобщава толкова категорично, навярно означава, че краят наистина е настъпил.

Това е поредният удар за тв водещата, която сякаш тъкмо беше излязла от мрачен период в живота си. Тази есен Венета пое тв таблоида на БТВ „Папараци“, след като предшественичката й Николета Лозанова беше уволнена. Така Райкова се завърна отново в ефир, след като дълго време нямаше работа за нея по телевизиите и тя се преквалифицира в писателка.

Но радостта от поредния успех в кариерата, сега е помрачен от поредното тежко житейско изпитание. Венета и Тихомир имат един син – Патрик, който е на 9 години. Тв водещата много се притеснява как детето ще понесе развода, тъй като самата тя е травмирана от същото изживяване като малка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *