„Долче и Габана“ сразиха Николета Лозанова: Носиш наши ментета, засрами се! СНИМКИ:

nikoleta-19

Николета Лозанова се изложи жестоко с рокля- менте на „Долче и Габана“. Най- лошото обаче беше, че ограбеният дизайнер си я разпозна и се изгаври с родната плеймейтка в социалните мрежи, за неин най- голям срам.

Под снимката на Николета с ментето, модният гуру Стефано Габана написа: „Облякла си копие на моята рокля… срамота“.

Админите на родната моделка се опитаха да замажат положението с жалко оправдание, но резилът вече беше налице.

Последва и хаплив коментар от страна на плеймейтката, която с гордост се похвали, че Стефано Габана я е коментирал и това доказвало, че можела да бъде успешна „и с две, и с двеста“.

Николета Лозанова най- обича да се хвали като рекламно лице на Филип Плейн за България. Всъщност, немският дизайнер работи основно в Източна Европа и на Балканите, тъй като е много далеч от пробив на западния пазар. Но тук ни го представят едва ли не като световноизвестен и голямо име в модата.

Наред с неговите дрехи, плеймейтката рекламира и обикновени китайски ментете, които се представят уж като родна продукция. Николета е всеядна и не я интересува какво ще рекламира, а какъв хонорар са готови да й платят.

Моделката се старае да осребрява подобаващо екранното си присъствие веднъж седмично в ефира на БТВ, където чете аутокюто в „Папараци“. Николета дори стигна дотам, че стана рекламно лице и на продукт на Моника Валериева, която навремето имаше джиджи- биджи с Валери Божинов, докато бяха още женени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *