Джорджано избяга от България! Ето какво се случва с него:

djordjano-1

Интернет чудото Джорджано се отказа от мечтите си за музикална кариера. Той заряза бълването на самодейни клипове и песни в ютюб и се хвана да бачка като сезонен работник в Гърция.

В момента се подвизавал в курортното градче Аспровалта, където миел чинии в таверна. Работодателят му осигурил квартира и храна, така че Джорджано прибирал чисто към 750 евро. Той бил доволен от дохода и даже се опитвал да заделя по нещо, за да има някакви спестявания, когато се прибере.

Чудакът  дълго време се надявал да си намери работа в родната Стара Загора. Но където и да отидел, никой не го взимал на сериозно. Славата му на странна птица го преследвала навсякъде. Затова, Джорджано решил да замине някъде, където никой не го познава.

djordjano

След края на сезона в Гърция обаче, пак ще му се наложи да се прибере в Стара Загора. Той се надява дотогава хората да го позабравят, за да може да живее спокойно, без да му се налага постоянно да търпи бъзици и подмятания.

След участието си във „Вип Брадър“ преди две години, Джорджано прибра солиден хонорар. А после спечели още доста пари от многобройните участия, които имаше след като излезе от къщата. Той дори беше на крачка на излезе от интернет и да подпише с музикална фирма – на македонеца Оцко. Впоследствие обаче се отказа по неизвестни причини.

Явно обаче интернет чудакът е профукал всички пари, които напечели тв пика на славата си. След като похарчил всичко, му дошъл акъла и решил да започне нормална работа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *