Джорджано е вторият изгонен от Вип Брадър

djordjano

Джорджано е вторият, който напусна къщата на Вип Брадър. Интернет звездата събра най- малко гласове в конкуренция с Луна, Люси Иларионов и Кичка Бодурова.

При излизането си Джорджано сподели, че е разочарован от ранното си изгонване. Надявал се, че феновете му ще са доста по- активни.

Джорджано се оказа доста тих. Изпълнителят на „Отиваме на купон“ почти не комуникираше със съквартирантите си и странеше от тях. В началото най- близка му стана певицата Луна, с която се оказаха в ролите на аутсайдери. Джорджано обаче предаде  приятелството си с  фолк ветеранката, след като всички съквартиранти й наскачаха заради ексцентричното й поведение.

djordjano-luna

Останалите не веднъж се опитваха да присъединят Джорджано към компанията, но това така и не се случи. Той продължаваше да е все така тих и да стои настрани.

След излизането на Джорджано, във вип къщата най- после заеха местата си Кристина Димитрова и Катрин Вачева. Двете звезди прекараха близо две седмици в отделна къща заедно с Анита, Катя и Кирил от Биг Брадър, от която нищо не видяхме от тях, освен една мисия. А тримата брадъри безславно напуснаха шоуто, без изобщо да препарят във вип къщата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *