Джони Деп се жени за ле*бийка

Джони Деп е решил да надене брачния хомот. Звездата от „Карибски пирати“ предложил на приятелката си – актрисата Амбър Хърд, да сключат брак и тя приела. Новината още не е потвърдена официално, но достоверността й е гарантирана. Доказателство, че предстои венчавка, е гигантският диамантен пръстен, който русокосата красавица носи на безименния си пръст.

Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд

Преди дни Джони и актуалната му половинка бяха засечени от журналисти да влизат в скъп ресторант в Лос Анджелис. Силно впечатление тогава направи фактът, че Амбър криеше старателно ръката си. Представители на пресата обаче успяха да забележат, че на пръста си тя има бижу, каквото се подарява при годеж. Това потвърди съмненията от крал на 2013-а, че Карибския пират е предложил брак на младата си изгора по случай втората годишнина от връзката им.

Джони Деп и Амбър Хърд„Когато Джони поиска нещо, трудно може да му бъде отказано. В началото Амбър не беше сигурна за сватбата но той я убеди. Пръстенът, който й е дал, е символ на сериозните му намерения към нея“, твърдят близки до двойката за сп. „Ю Ес магазин“.

Доскоро Деп твърдеше, че не вярва в брака и го намира за безсмислен. Затова и никога не се ожени за майката на децата си Ванеса Паради, с която живя на семейни начала цели 14 години. „Един подпис не прави любовта по-силна. А и не искам да сменям прекрасното име на тази жена“, обясняваше решението си екранният Джак Спароу.

Залюбил Амбър Хърт, Джони явно се отказал от обета 1 за безбрачие. Връзката му с нея започна на снимачната площадка на съвместния им филм „Дневникът на едно пиянде“ през 2011 г., но отношенията им дълго се пазеха в тайна. Чак след като изпитаха чувствата си, Джони се раздели официално с френската си жена и взе да се появява с блондинката. Тогава на Амбър й тръгна име на фатална дама, която разбива семейства.

И сега, и преди да се настани в сърцето и кревата на Карибския пират около Хърд се спекулира доста – най-вече заради нейната нетрадиционна сек*уалност. Красавицата има флиртове с жени, които жълтата преса нищи с нескрито удоволствие.

„Забежките й с представителки на своя пол са причината Джони да настоява за брак. Той иска да е сигурен, че никоя жена няма да му отнеме Амбър“, коментират в антуража на 50-годишния актьор от киносагата „Карибски пирати“.

 

Ванеса показва среден пръст

Докато Джони Деп лети на крилете на любовта, бившата му жена Ванеса Паради губи блясъка си. Тези дни тя най-накрая бе засечена на публично място, след като месеци наред страдаше и се спотайваше. Френската актриса и певица обядва в Лос Анджелис със своя фризьор и добър приятел Джон Нолет.

Звездата бе с ужасна нова визия, която напълно отговаря на преживените от нея емоционални бури. Тя се е разделила с дългата си светла коса и сега е тъмно кестенява и доста безлична. Освен това е отслабнала драстично и се е сбръчкала.

„Ванеса още не може да преглътне раздялата си с Джони и приема болезнено факта, че той крои планове за семеен живот с Амбър“, обясняват близки до французойката.

На обяда в Лос Анджелис Паради доста ясно показа какво е отношението й към натрапниците, които искат да фотографират мъката й. На дебнещите я папараци тя показа среден пръст, а с това сякаш изпрати послание и на Деп заради годежа му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *