Джино се разгони! Заряза Вип-аджийките и скача на малолетни ученички!

djino-7

Скромният Джино, който спечели „Вип Брадър“, за нула време след излизането си от къщата се превърна в отракан плейбой. Бианкалана, който доскоро плачеше неутешимо за нещастната си любов с певицата Джена, вече яко налита на жени. При това, без много- много да им подбира възрастта.

Джино не е спрял с бедните купони, откакто излезе от „Вип Брадър“. Победителят в риалити стана „любима звезда на България“ главно с подкрепата на злителите от нежния пол. След като напусна Къщата, дамите буквално му кацат като мухи на мед.

djino-3

Джино призна, че откакто са се разделили с Джена, не е спал с друга жена. Сега обаче милионерът от Чикаго явно е решил да навакса с бройките. Джино вече е абсолютен любимец на куп известни родни красавици, сред които Преслава и Николета Лозанова. С водещата на „Папараци“ дори пуснаха доста провокативни и интимни снимки от техен среднощен купон.

Известните красавици обаче явно не му стигат. Джино се закача дори с ученички!, пише хотарена.нет. Малолетни тийнейджърки доста настъпателно флиртуват с любимеца си. Бианкалана обаче им хич не се свени да им отвръща със същото. „Сензация.нет“ се натъкна тези дни на любопитна интернет кореспонденция на победителят във „Вип Брадър“, в която негова фейсбук обожателка му писа:

-Да ти е сладко!

На което Джино отговори:

-Ти си сладка!

Това е само бегъл пример за ученическия женски наплив към симпатичния Джино.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *