Джино разкри: Ето защо Джена изхвърли сестра си!

djino-2

Джино направи смразяващи разкрития за начина, по който Джена изпъдила по- малката си сестра Борислава от апартамента си в София.

Бившият годеник на фолк певицата първоначално не повярвал на историята, която нашумя първо в жълтата преса. Докато самата Борислава не го потърсила. Оказало се, че всичко е вярно и момичето се е преместило чак в Германия, за да си търси късмета.

Джино и Борислава
Джино и Борислава

Джино заяви, че приема Борислава като своя по- малка сестра. Риалити звездата разказва, че момичето много помагало на как си, докато пробие на фолк сцената. Двете живели заедно до момента, в който се появил Атанас Стоев.

Музикантът се преместил с апартамента на фолк звездата, но така по- малката сестра на Джена, Борислава, се оказала излишна. Певицата я помолила да се изнесе от жилището и да поеме живота си в ръце.

След като научил за случилото си, Джино заявил на Борислава, че може да разчита на него и дори я поканил да живеят заедно. Засега не е ясно дали сестрата на фолк звездата ще се съгласи, но ако го направи, това ще е сериозен удар срещу Джена.

Така или иначе, фолк звездата прекарва все повече време в Катуница, селото, в което живее семейството на Наско, а апартаментът й в София стои заключен. Сестра й пък се мъчи да се установи в Германия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *