Джино: Не съм бил с друга жена след раздялата с Джена!

djino-5

Джино Бианкалана разкри, че откакто се разделили с Джена преди девет месеца, все още не е бил с друга жена. Победителят във Вип брадър 2015 призна също, че пет месеца не можел да спи в леглото си, след като скъсали с фолк певицата, сподели в интервюто си в „На Кафе“. Джена обаче не му се обадила след финала на шоуто.

Джино призна, че все още обича бившата си годеница, но няма как да се съберат отново. Журналистът Антон Стефанов осветли младият емигрант, че Джена вече си има ново гадже – музикант.

djino-djena

Джино и фолк звездата бяха заедно близо 3 години, като дори бяха сгодени. Младият бизнесмен й подарил пръстен за 45 000 долара, който тя все пак му върнала след раздялата. Джино разказа, че се надявал, че тя ще отиде да живее при него в Чикаго. Джена обаче искала той да се премести в България. В един момент победителят във Вип брадър усетил, че фолк певицата вече не издържа на това положение и се разделили.

Джино разкрива, че дори си представял как двамата ще остареят заедно. Но, уви. Джена избрала кариерата си пред него.

Младият бизнесмен разкри и защо се нарича Джино Бинкалана. Оказва се, че на 20 години сключил брак с дъщерята на много богат сицилианец в Чикаго. Бащата на булката не го приемал, защото не е италианец. Тогава дъщерята тайно му извадила италиански паспорт, в който е записан като Джино Бианкалана. Бракът му с италианката продължил 5 години, но накрая се развели.

Джино след победата. Виж тук:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *