Джино го удари на разврат в България

djino-6

Джино Бианкалана се отдаде на разгулен нощен живот, а родните златотърсачки кръжат на рояци около милионерския наследник.

След като победи във Вип брадър 2015, младият емигрант се спира да се къпе в любовта на хората. Неочакваното внимание към доскоро неизвестната му персона, явно е разглезило Джино и той се отдаде на непрестанни гуляи.

djino-8

Златотърсачките от столичните дискотеки обаче веднага го надушиха и му се залепиха. Джино обаче няма нищо против огромното женско внимание. Младият бизнесмен искрено се забавлява и не отказва селфи на почитателките си.

djino-7

След излизането си от къщата на Вип брадър, Джино сподели, че от 9 месеца не е бил с жена, след като с Джена се разделили. Явно риалити звездата е решил да си навакса с жените и сега всяка вечер се прибира с някоя.

Победителят във Вип брадър 2015 призна, че бившата му Джена не му се обадила след риалити формата. Джино научи, че тя вече има нова връзка. Това му дало стимул и той да продължи напред с живота си и да спре да жали за бившата си половинка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *