Джино едва оживял след зверски побой в САЩ

djino

Джино Бианкалана бил на косъм от смъртта след зверски побой в дискотека в САЩ. Лицето на бившия годеник на Джена било разбито до неузнаваемост. Милионерският наследник преживял редица възстановяващи операции, за да изглежда отново нормално.

Лицето на Джино било възстановено по снимка. Целият му нос е от метал и били нужни три операции, докато се получи крайния резултат. По черепа му също има много метал.

Когато трябва да минава през детектори за метал, Джино винаги ходи с цял куп документи, за да удостовери, че звъненето е от тези места по тялото му.

djino-1

Кошмарната история се разиграла в дискотека в САЩ. Извършителите били пияни и дрогирани – осем души. Удряли го с метален прът само по лицето. Причината била прозаична – някакво момиче от тяхната компания казало, че Джино е много сладък. От тежките удари младежът изпаднал в кома. Биячите го изхвърлили през заден ход на заведението.

Намерил го негов приятел. Джино бил два дни в кома след побоя. Впоследствие осъдил дискотеката, но така и не разбрал кои са биячите.

Джино е от много богато семейство на имигранти в Чикаго. Живеят в САЩ от 18 години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *