Джина Стоева заби младо гадже

 

Джина Стоева
Джина Стоева

Фолк певицата Джина Стоева се появи на наградите на радио „Веселина“ с нов кавалер. Тайнственият мъж, когото дивата ревниво крие от месеци, е колегата й Ангел.

По време на партито двамата бяха неразделни и не спираха да си разменят взаимно ласки. Девет години по-младият от Стоева певец не пропускаше да я кани на всички бавни танци. Джина призна, че има мъж до себе си, но не пожела да го разкрие. Двамата по думите й се запознали на купон и първото нещо, което направило впечатление на певицата е, че той не слуша и не харесва чалга музиката.

Джина Стоева и Ангел се неразделни
Джина Стоева и Ангел се неразделни

Джина не желае да разкрива кой e мъжа до нея, само сподели, че е бизнесмен и е много интелигентен. Двамата очевидно обаче са сложили край на връзката си и фурията се е впуснала в ново приключение с доста по-младо момче, след като оцеля в „Сървайвър“. Ангел и Джина все още не живеят заедно. Двамата не мислят за нещо по-сериозно, камо ли за брак.

„Едно време бях обвързана с човек, с който си мислех, че ще се оженим и ще създадем семейство, но това не се случи. Затова никога не си правя никакви планове, а оставям нещата сами да се развиват“, казва в свое интервю Стоева.

28-годишният Ангел е сред изгряващите звезди в жанра. Двайсет годишен тай изпълнява песента „Тежък камък“ в дует с Ваня Шушкова на фестивала „Пирин фолк“. Именно с тази песен започва професионалната си кариера. През 2008 година прави дебютната си самостоятелна песен „100% любов“. Големият му хит обаче е „Ела без него“.

За гадже на певеца по едно време се смяташе красавицата Елеонора Палавейска, известна от „Big Brother Family“. Тя самата дори участва в снимките на клипа към песента му „Като хлапачка“. С течение на времето се оказа обаче, че това е била поредна пиар акция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/oylrm7kV6T8

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Джина Стоева заби младо гадже"

  1. quest protein bars   28.10.2019 at 13:45

    I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
    I am hoping to see the same high-grade content by you later
    on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own,
    personal website now 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *