Джина Стоева води бебето си по участия, кърми го в паузите

ДжинаФолкпевицата Джина Стоева направи признание, че когато ходи на участия, води и невръстната си дъщеря Ивая. А в почивките излизала от кръчмата да накърми бебето.

Певицата  се завърна на сцената само пет месеца след раждането на дъщеря си. Но явно, също като много други свои колежки, се страхува да не я забравят и да й падне хонорара.

Феновете са много щастливи, че виждат любимката си, но в същото време са леко озадачени, а някои даже я критикуват. Блюстителите на морала и добрите семейни нрави коментират,  че не е нормално бебето да пътува от град на град и да спи  в колата с баща си, докато Джина извива глас и кърши снага в кръчмите. Гледката е повече от нелепа, но в името на кариерата и най-вече на парите, фолкаджийката се е решила на този вариант.

ДжинаПриятелки на певицата също дават акъли и твърдят, че  Джина трябвало да се посвети на бебето си и да не пропуска нито миг от детството му, защото такива мигове били безценни. Вярно е, че са безценни, но в българския фолк има традиция майките да се връщат на сцената дори два месеца след раждането, а за децата да се грижат бавачки. Всяка една от певиците не иска публиката да я забравя, пък и трудно живее без пачките, които прибира, докато пее.

Джина не е наела бавачка. Тази роля изпълнява съпругът й, който се грижи за бебето, докато тя е на участия, или докато се наспи след тях и влезе в кондиция.

Семейството твърди, че този начин на живот го устройва и тримата са много щастливи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *