Джина Стоева: Тони Стораро се смее на Алисия, че няма глас

djina-stoeva-1

Скандалът в Ара мюзик между Алисия и Джина Стоева продължава да се разраства. Повод за жестоката караница стана жадуван и от двете певици дует с Тони Стораро. Джина Стоева обвини колежката си, както и шефовете си, че са й попречили да запише песента. В резултат, певицата заяви, че напуска фирмата.

Алисия коментира, че става въпрос за две различни песни, като нейният дует няма нищо общо с този на колежката й. Продуцентите на Ара пък защитиха бившата половинка на Ники Михайлов.

alisiya-toni-storaro

В отговор на коментарите им, Джина Стоева публикува отворено писмо. Певицата обвинява най- вече продуцентите Ненчо и Виктор Касъмови, които всячески са спъвали работата й със Стораро, когато определя като „несериозен“ човек. Докато шефовете на Ара мотаят Джина Стоева, междувременно Алисия и Тони Стораро записват песен и видеоклип. Бившата половинка на Ники Михайлов знае, че колежката й от дълго време подготвя своя песен със Стораро, но така и не й съобщава за своя проект.

Ненчо Касъмов играе решаваща роля в скандала. Той предлага на Джина Стоева лично да занесе парите на композитора на песента. Когато певицата така и не получава парчето, се свързва с него, за да попита какво се случва. Композиторът й отговаря, че все още не е получил сумата, така че затова не й изпраща песента.

В писмото си Джина Стоева разкрива, че Тони Стораро често се подигравал на Алисия, че не може да пее. А причината да запише песен с нея е успехът на парчето й с Константин. На неин гръб Стораро се надявал да освежи кариерата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *