Джена замина с Фики! Наско се тресе от ревност!

djena-nasko

Тъмни облаци надвиснаха над любовната идилия на Джена и Атанас Стоев. Певицата замина на турне в Германия в компанията на Фики и Живко Микс.

Годеникът на фолк звездата обаче не заминал с нея, защото му се досвидели парите за пътни. Сега обаче горко съжалявал, защото изгарял от ревност.

Фики Стораро е много оборотен сред колежките си в поп- фолка и не една и две са минали през леглото му. Дали и Джена няма да се подаде на изкушението, клюкарят в гилдията. Малкият Канар пък като слушал подобни приказки и направо полудявал от ревност.

djena-fiki

Младият годеник на Джена много я ревнувал и винаги ходел навсякъде с нея. Певицата гледала да не го дразни и дори изгони сестра си Борислава от апартамента си, за да не пречи на Атанас. В момента сестрата на Джена е именно в Германия и двете вероятно ще се видят.

За Наско се говори в гилдията, че е доста стиснат. На младото гадже на фолк звездата му се досвидели 200 лева за пътни. Но като слуша клюките за Фики, може и да не издържи и да хукне спешно за Германия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *