Джена удари кьоравото! Ето колко пари ще спечели през лятото:

djena-13

Джена е претрупана от работа, след като поднови ходенето по участия в началото на месеца. За юни фолк дивата има цели 23 изяви, което я превръща в една от най- оборотните в бранша.

Графикът й няма да е по- различен и през останалите два отпускарски месеца. За целия летен сезон певицата от Разград ще гушне крупната сума от приблизително 150 бона.

С този натоварен график обаче, Джена едва ли ще има много време, за да гледа бебето си. За целта, певицата е наела бавачка, която да гледа мъника, докато майка му заработва по чалготеките. Фолк дивата предпочела да си плаща на детегледачка, вместо да разчита на бабите. Пък и бавачката си тръгва в момента, в който родителите се приберат, докато от бабите отърваване няма. Не е тайна, че тя не се разбира особено много със свекърва си Надя Стоева. Затова предпочитала да я държи по- настрани от дома си.

djena-nasko

Съпругът на Джена би могъл да гледа бебето, докато тя обикаля из страната. Но Малкия Канар е доста ревнив и нямало да позволи на жена си да ходи сама по участия. Затова той държал винаги да я придружава. Освен бодигард, Наско изпълнявал ролята също на озвучител и личен шофьор на половинката си.

Джена, подкрепена от мъжа си, прецени, че е по- добре да побърза с подновяването на участията, за да напълнят семейния бюджет. Наскоро младото семейство се нанесе в новия си луксозен дом в София, който обаче струвал майка си и баща си. Като се добавят и разходите за обзавеждане, Джена и Наско съвсем се охарчили. Затова сега и двамата ще работят цяло лято, за да попълнят наново банковите си сметки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *