Джена шашна със супер секси визия след раждането! СНИМКИ:

18580628_310031406111944_2543906784368656384_n

Джена се завърна още по- гореща и сексапилна след майчинството. Фолк дивата шашна феновете си с провокативна визия в най- новото си видео.

Певицата за нула време свали всички килограми, качени по време на бременността. Но положителната промяна не е само във фигурата на Джена. Освен че е отслабнала, тя видимо се е разхубавила. Никой не би предположил, че е родила само преди два месеца и се грижи за пеленаче по 24 часа.

Фолк дивата доста е променила и стила си на обличане. Певицата вече залага на къси рокли и поли. Деколтета на тоалетите й са по- дълбоки, така че силиконовите й прелести да се развяват на воля.

Семейното щастие на Джена със сигурност е основният фактор за всички визуални промени в нея. Откакто започна връзката си с Малкия Канар, фолкаджийката сякаш стана друг човек. Любовта наистина я преобрази, певицата изведнъж разцъфна. Започна да се носи с по- сексапилни и по- дръзки тоалети.

Така че, конкурентките на Джена в „Пайнер“ определено ще се притеснят от завръщането й. Фолк певицата подновява ходенето по участия от 1 юни, а графикът й вече е претъпкан.
Хубавото е, че няма опасност да я сполети лавината от подигравки, която се изсипа върху колежките й Емилия и Галена, които доста прибързаха със завръщането си на сцена. И двете родиха преди Джена, но засега са доста далече от предишния си външен вид.

Снахата на „Канарите“ обаче се завръща дори още по- красива отпреди, за радост на феновете й, особено от мъжки пол. Това обаче ще отвори доста работа на съпруга й, който едва ли ще я пуска да ходи сама по участия. Малкия Канар е доста ревнив и не изпуска Джена от поглед. Той държи да я придружава по изявите й в чалготеките, за да я пази от набезите на чужди мъже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *