Джена се връща на работа – ето на кого оставя бебето:

18580628_310031406111944_2543906784368656384_n

Фолк певицата Джена вече е готова за първите си участия на живо, след като роди първото си дете през март.

Певицата призна, че до момента със съпруга й Атанас сами се грижат за бебето. Не са разчитали на помощта на бабите. Откакто се прибрали от болницата, двамата веднага поели всичко в свои ръце. Тя похвали съпруга си, че много се грижи за бебето. Успели бързо да се сработят в грижите за малкия Наско.

Джена обаче се връща към клубните си участия от 1 юни, и докато я няма, за бебето ще се грижи бавачка.

Фолк дивата вече е с препълнен график, тъй като интересът към нея е огромен. Джена смята да си навакса отсъствието от сцената през последните няколко месеца. А също и да попълни семейния бюджет.

djena-nasko

Съпругът й Атанас през повечето време ще пътува заедно с нея из страната. Той влиза в ролята на личен шофьор, озвучител, охрана и пр. Освен това, е известно, че е доста ревнив и не искал да оставя жена си сама да обикаля по заведенията. Наско подкрепя напълно съпругата си в работата й. А и Джена печели толкова много, че той няма как да я настигне по приходи, въпреки изявите си с „Канарите“. Все пак, той предпочита да не я изпуска от поглед и най- вече, лично да я пази от набезите на пияни мъже по чалготеките.

Двамата явно са добър тандем, както в личния живот, така и в работата. Фолк певицата също се радва, че младият й мъж винаги е с нея, вместо да се чуди какво прави в нейно отсъствие. Още повече, че той много добре разбира естеството на професията и как трябва да се работи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *