Джена с шокиращо признание: Връзката ми с Джино беше загубено време!

djena-ime

Джена направи горчива равносметка за предишния си годеж – с Джино Бианкалана. Певицата съсипа бившия си любим с признанието, че връзката им е била изгубено време.

Джена направи шокиращото разкритие в интервю за предаването „Автограф“ по Планета. Именно там, преди две години, певицата хвърли бомбата, че е получила годежен пръстен от гаджето си от САЩ – Джино.

Сега обаче фолк дивата съжалява за много от нещата, които е казала тогава, тъй като не ги е мислела наистина. Джена съжалява, че не е прекратила презокеанската си връзка доста преди да получи годежния пръстен от Джино.

djino-djena

Певицата обаче признава, че била много потънала в отношенията им. Джена обаче признава, че от дистанцията на времето, връзката им била за нея губене на време.

Шокиращото й разкритие със сигурност е ранило жестоко бившия й годеник Джино. Младият бизнесмен заряза живота си в САЩ, за да дойде в България с надеждата, че ще успее да си върне любовта на Джена.

За нула време Джино стана абсолютен любимец на всички с участието си във Вип Брадър, като дори спечели сезона. Но Джена остана непоклатима и дори не му се обадила, за да му честити.

Певицата признава, че е напълно отдадена на новия си любим, Насто Стоев, и иска да не се отделя от него до края на живота си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *