Джена показа първия бебешки празник на сина си – СНИМКИ:

Първият бебешки празник за сина си спретнаха Джена и Наско Стоеви. Семейството отбеляза подобаващо първите 40 дни на наследника си Атанас.

Празникът започна с молитва в катедралния храм „Света Богородица“ в Пловдив. След това семейството се почерпи в дома си със сладкиши, декорирани за специално за бебешкото парти. Джена и Наско предпочетоха да отбележат празника в много тесен кръг.

Двамата засега предпочитат по- малко хора да се навъртат около бебето им. Певицата се притеснява някой да не урочаса малчугана. Затова и не иска още да го показва. Джена отказва баснословни хонорари от различни светски издания, които искат първи да се доберат до снимките на сина й.

Фолк дивата обаче не пропусна да зарадва феновете си със снимки от декорацията и лакомствата за празника на бебето. Джена и Наско пожелаха на детето си здраве и да наследи музикалния им талант. Явно от сега музикантската фамилия се подготвя за най- малкия си член.

Джена засега няма намерение да бърза със завръщането си към изявите на сцена. Певицата иска да се наслади максимално на първото си майчинство. Но едва ли ще отложи завръщането си за след лятото. Джена е сред най- оборотните изпълнителки на „Пайнер“, а в момента интересът към нея е огромен.

Миналото лято певицата се скъса от работа, като с Наско дори се отказаха от меден месец. Така че едва ли ще пропуснат и предстоящият сезон. Малкият Канар се беше превърнал в част от екипа на половинката си, тъй като пътуваше навсякъде с нея. Наско държи лично да се грижи за спокойствието на жена си, като я пази от пияни типове по дискотеките и досадни фенове. След раждането на бебето, най- вероятно някоя от бабите му ще трябва да го бави, за да могат мама и татко да работят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *