Джена пак се размина със сватбата – Ето защо:

djena-nasko

Джена може да се раздели с мечтата си скоро да се види булка. Този път причината е, че братът на Атанас, Стоян Стоев, отново беше арестуван за наркотици. Музикантското семейство е в шок и може би ще отмени още веднъж датата на сватбата.

Първоначално трябваше да се състои на 22 май. Сватбата се очаква да бъде събитието на годината, ако изобщо обаче се състои. Младоженците обаче се отказаха от тази дата, защото преценили, че няма да им стигне времето да се подготвят.

djena-kanarite

После Джена и Наско решиха да направят тържеството на 3 юли, когато е рождения ден на булката. Певицата вече си била поръчала шикозна булчинска рокля и аксесоари от Италия, когато Атанас й сервирал, че сватбата пак може да се отмени.

На семейството обаче не им е до тържества в момента. Синът им Стоян вече лежа 6 години в затвора за продажба и разпространение на наркотици. Сега отново е арестуван. Този пък е заподозрян за измами с ДДС и отново наркотици.

На Джена никак не й станало приятно от новината, че сватбата пак може да се отложи. 30- годишната певица вече няма търпение да се види в бяло, а щастливото събитие сякаш започна да се отдалечава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *