Джена отбеляза двоен празник със скромно тържество! СНИМКИ:

djena-13

Джена събра най- близките си хора на скромно тържество, за да отбележи рождения ден и първата годишнина от сватбата си. Певицата и съпругът й Наско Стоев избраха тузарски ресторант на брега на морето в Свети Влас, за да почерпят за двойния празник.

Фолк дивата се омъжи миналата година за Малкия Канар точно на рождения си ден – 3 юли. Двойката вдигна сватба за чудо и приказ в Пловдив, като поканиха над 300 души на тържеството. Почти целия „Пайнер“, както и много местни бизнесмени бяха сред вип- гостите на събитието.

Джена и Наско с двоен празник в Свети Влас
Джена и Наско с двоен празник в Свети Влас

Година по- късно, Джена и Наско се радват вече и на първата си рожба – Атанас Трети. Певицата роди сина им в края на март. А три месеца по- късно отново работи на пълни обороти. Графикът й за цялото лято вече е претъпкан, като тя ще работи почти нон- стоп през сезона.

Фолк дивата видимо се е разхубавила след като стана майка, а хубавият семеен живот й помогна бързо да се възстанови след раждането. И на снимката от рождения й ден се вижда, че цялата е грейнала от щастие и изглежда зашеметяващо.

Съпругът й Наско пътува навсякъде из страната заедно с нея, за да й помага, когато няма ангажименти с оркестъра. Семейството е наело бавачка, която да гледа бебето, докато работят из страната.

Отскоро Джена и Наско живеят и в нов, по- голям апартамент в София. Двамата решиха, че предпочитат да живеят отделно, а не както преди това, в къщата на семейство Стоеви в Катуница. Говори се, че певицата и свекърва й не питаят много топли чувства една към друга, но най- вероятно младите предпочитат да са отделно, за да им е по- спокойно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *