Джена изпуснала подарък за 400 000 лева от Джино – ето какво й бил купил:

djino-2

Джино призна, че трудно е преживял раздялата си с Джена. Най- големият удар обаче младият бизнесмен понесе ден след победата си във Вип Брадър. В първото си интервю Джино научи, че бившата му изгора вече има нов мъж.

Бианкалана призна, че след раздялата си с Джена месеци наред не можел да спи в леглото си. Вероятно и пристигането му в България за участието във Вип брадър е било провокирано от желание да се изясни с певицата. Но дори след победата му, фолк дивата не му се обадила, поне да му честити.

djino-djena

Джино призна, че поне му върнала годежния пръстен за 48 000 долара. Бизнесменът обаче й бил приготвил и друг подарък. За рождения ден на Джена, Бианкалана й бил купил „Бентли“ за 400 000 лева. Певицата обаче така и не получила скъпия си подарък, защото се разделили, пише хотарена.нет.

Джино обаче е категоричен, че с Джена вече няма начин да се съберат, защото тя се е отдала на друг мъж. Победителят от Вип брадър обаче определено не скучае в България. Джино движи с топ красавици като Преслава и Николета Лозанова, а отделно от това, знайни и незнайни момиче си пробват късмета с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *