Джена хуква по участия два месеца след раждането!

djena-7

Съвсем скоро Джена се завръща отново към участията на живо. Фолк певицата обяви, че първата й поява пред публика ще е на 1 юни.

Пайнерката роди сина си преди два месеца, но вече е готова да се появи на живо пред феновете си. През последния месец тя усилено спортува, за да е във форма, когато отново тръгне по участия. Явно тренировките вече са дали резултат, тъй като певицата е готова да се покаже пред публика.

От снимките в социалните мрежи, които качва напоследък, се вижда, че Джена изглежда много свежа и даже се е разхубавила. Видимо няма проблеми и с фигурата.

djena-9Наскоро Джена и съпругът й Атанас отпразнуваха първите 40 дни от раждането на сина им. Младото семейство събра роднини, за да отбележат събитието. Певицата и мъжът й обаче са решили, че в скоро време няма да показват бебето си. Джена е доста суеверна и се притеснява да не го урочасат.

За да може да ходи по участия, тя най- вероятно ще разчита на помощта на бабите, а в краен случай може да си наеме и бавачка. Колежките й Емилия и Галена не крият, че си плащат на детегледачка, за да могат да ходят на работа.

Мъжът й Наско също няма да може да я отмени. Той предпочита да придружава Джена по заведенията, за да я пази от нахалници. Малкият Канар е доста ревнив и няма да остави жена му да бъде задиряна от чужди мъже или пък да я притесняват напористи фенове. А и изпълнява ролята на личен шофьор на половинката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *