DJ Мартен страда от клептомания!

DJ Мартен

Покрай престрелките между Преслава и Вики от „Мастило“ в „Гласът на България“ персоната на водещия Мартен Лепоев сякаш остана извън фокуса на зрителското внимание. Всъщност последният може да се смята за „старо куче“ в екипа на предаването, защото е негов водещ за втори път. Както в първия сезон, така и сега той има за задача да представя младите участници пред журито.

Кой обаче е диджей Мартен? Не е трудно да се досетим, че истинското име на кльощавия младеж от екрана е Мартин, а това, с което го познаваме, е изкилифинчен псевдоним за пред публиката. Такова артистично прозвище по-скоро приляга на някой тийнейджър, а водещият на „Гласът на България“, макар и да се харесва на учениците, наближава Христовата възраст 33 години. Колкото и да е странно, т.нар. Мартен, дори е женен. А защо бракът му учудва ли? Ами защото външният вид на младежа е някак съмнителен, стилът и поведението му са като на мъж, преминал на левия бряг.

Каквото и да си мислят някои, диджеят е категоричен, че предпочита нежния пол. От 6 години той е с половинката си – хубавица на име Юлиана, която също споделя неговата страст по татуировките и има не една по тялото си. Девойката учи икономика и стажува в рекламна агенция, а отскоро е и лице на собствена рубрика в частен тв канал.

От миналата година двамата са законно семейство. Засега бракът им е само граждански, но планират през лятото да сключат и църковен в любимия си град Варна. Водещият не крие, че е запленен и от идеята да стане татко, но изчаква края на шоуто, за да се заеме по-активно със създаването на наследник. Диджеят се занимава с музика още от 13-годишен, когато е ученик в столичната френска гимназия. От езика на Молиер и Мопасан му идва и идеята да смени „и“ в името си с „е“. За по-френско.

С течение на времето Мартен решава, ме желанието му е да се занимава с музикална журналистика, кандидатства за студент по тази специалност в Алма матер, но на изпита по български се пада тема за творчеството на Димчо Дебелянов. Младежът получава двойка и веднага след това го привикват в казармата.

След войниклъка си като граничар Мартен се връща към музиката. Случайно се завърта покрай един от известните диджеи по софийските заведения и започва да работи с него. Някъде по това време попада на обява за тв предаване и се явява на кастинг за водещ. Одобряват го и постъпва на работа в частния канал „Ринг“, където остава няколко месеца. После отива в телевизия ММ, която тогава е на Камен Воденичаров.

Мартен бързо се превръща в емблема на музикалната медия и става особено близък с шефа си. Мнозина от работещите там започват да подозират, че отношенията на началник с подчинен от приятелски са се превърнали в интимни. Двамата обаче не се смущават от клюките и не спират да демонстрират дружбата си.

След като Камен продава ММ, Мартен се оттегля от канала и се насочва към радиоефира. Подвизава се на няколко честоти, където обаче не е водещ, а тонрежисьор, който пуска музиката. Ходи и на участия по нощните клубове, а след време получава предложение да бъде и звезда в „Гласът на България“.

Любопитна подробност, която диджей Мартен упорито се опитва да прикрие от всички свои колеги, е, че страда от клептомания. Болестното му състояние е и основната причина той да бъде изгонен от един от нощните клубове, в които се е подвизавал. Първоначално от заведението изчезват дребни неща, а накрая е задигнат фотоапарат за 2000 лв. След проведено разследване се разбира кой е клептоманът и Мартен е изгонен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "DJ Мартен страда от клептомания!"

  1. Даниела   22.02.2013 at 14:20

    Как не се срамувате така да оплювате хората? Мартен е много забавен водещ и нас не ни интересува личния му живот – женен ли е, гей ли и така нататък! А това с клептоманията нищо чудно и да сте си го измислили, едва ли щяха да го вземат да работи в бТВ, ако беше така.
    Гласът на България в момента е едно от най-гледаните предавания, защото е интересно и забавно, но не бива само и само, за да получите четаемост да се гаврите така с работещите в него и труда им!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *