DJ Дамян люби като нерез

DJ Дамян
DJ Дамян

Същински нерез на два крака е диджей Дамян, стана ясно след негово собствено признание, фолкпевецът и шоумен задоволява нагона си навсякъде, където му дойде. Случвало се е дори да прави с*кс в коридора на скъп пловдивски хотел, точно пред вратите на асансьора.

Миналата седмица DJ Дамян разказа надълго и широко за интимните си подвизи в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“. Откровенията му оставиха без думи водещата и нейната клюкарка Лиляна.

„Както му дойде на човек“, вдигна рамене шоуменът, когато дамите започнаха да се кискат неутешимо на историята за внезапно споходилото го желание да оноди в публично пространство своя сподвижничка.

DJ Дамян
DJ Дамян

Не е ясно коя е била разкрепостената дама, заголила плът пред диджея в сек*уалната авантюра до асансьора. Като истински джентълмен Дамян крие упорито самоличността й, но според хора от антуража му става дума за отколешната му половинка – фолкпевицата Ваня.

„Какво, ако е имало камери?! Да не убивам човек“, засмя се Дамян, когато Николета Лозанова го попита не се ли притеснява, че сек*уалните му преживявания може да са били заснети или пък че някой ги е наблюдавал тайно през открехната врата на хотелската си стая. И не коментира дали с партньорката му са вдигали голям шум в кулминацията на акта.

„Аз правя първичен, див, необуздан, страстен с*кс“, сподели още шоуменът в предаването. И допълни, че интимните отношения на всяка дългогодишна двойка се променят с времето.

„След това сек*ът е друг, изразява любов. Важен е диалогът. Ако го има, няма никакъв проблем с чукането“, компетентно обясни певецът на мигащите на парцали чаровни дами.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Es4il40LBcU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *